● IMATGE: Només una pedra en el camp


Guillem Aloy

guillem.aloy@upc.edu


Arquitecte, investigador Ubicat a Mallorca Sovint a Barcelona, de vegades a Brussel·les. [CV: futur.upc.edu]


PRESENT
Investigador en Teoria i Història de l'Arquitectura a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona ETSAB. ● Docent convidat a la Beuth Hochschule für Technik Berlin en el semestre de tardor 2019. ● Doctorand amb el projecte en curs: Atles d’arquitectura teatral a Mallorca. Territori, arquitectura i espai escènic; que ha estat reconegut amb el premi Ciutat de Palma de recerca 2017 i amb la borsa d’estudis de l’Institut d’Estudis Catalans 2018. ● Membre del grup de recerca universitari: Observatori d’Espais Escènics i del projecte europeu CANON.

FUTUR
Estic preparant un estudi crític sobre la casa Erró a Formentera de l'arquitecte Henri Quillé i codirigesc una edició monogràfica per a la revista Pygmalion de la UPM: Arquitectura i teatre, previst pel 2021.

RECENT
Docent i investigador convidat a ENSA Paris-Malaquais durant el semestre de primavera del 2019 i membre del Jurat de PFE. ● Codirector del Taller d’Estiu d’Arquitectura 2019: Henri Quillé, quan l’actitud esdevé arquitectura. ● Part de la taula rodona organitzada per CIJIET a València a finals d’octubre de 2019. ● Articles publicats: Aproximacions a l’espai de l’art des del teatre, editat per Es Baluard a principis del 2019; Teatre i arquitectura a Palma i una conversa amb Helgard Haug de Rimini Protokoll a la revista Estudis Escènics de l’Institut del Teatre a finals del 2019.

PAST
ejrbwjkerjkwberjwbejkrbwkjebr

LINKS

Febrer 2020